Svetovanje in podpora pri ustanavljanju vašega podjetja

Na nas se lahko obrnete z vprašanji o ustanovitvi vašega prvega ali novega podjetja. Prve oziroma nadaljnje korake v poslovni svet vedno spremlja kopica vprašanj. Skupaj bomo izbrali ustrezno pravno obliko glede na prihodke in dejavnost ter Vam pomagali pri ustanovitvenih in nadaljnjih postopkih.

Davčno svetovanje

Davkom se ne da izogniti in so domena prav vsakega podjetja. Na srečo se jih da z davčno optimizacijo in vnaprej načrtovanimi potezami občutno zmanjšati ter tako finančno prihraniti. Optimizacija je odvisna od pravne oblike podjetja, sprejetih računovodskih in splošnih ureditev podjetja ter seveda same dejavnosti poslovanja oziroma specifičnih transakcij. Te je ponavadi moč izpeljati na več načinov, katere pa različno vplivajo na vašo davčno osnovo oziroma obveznost za davek. Z našim znanjem bomo preučili in izkoristili vse možne načine, da bo vaša davčna osnova zakonsko optimalna.

Racionalizacija in optimizacija vašega poslovanja

Z našo pomočjo lahko z manj naredite več. Na nas se lahko vedno obrnete z vprašanji, kako racionalizirati določene transakcije, delovne procese ali poslovne funkcije ter tako izkoristite vse rezerve in potenciale podjetja.

Z analizo in proučitvijo vseh deležnikov lahko znižate vaše stroške in sredstva porabite za bolj produktivne transakcije ali naložbe ter tako obvladujete tveganja. Izdelamo Vam lahko poslovni načrt ali poročilo o ekonomski upravičenosti določene transakcije iz česar boste jasno razbrali, kako bo le-ta vplivala na vaše poslovanje.

Seznanjanje na področjih zakonodaje in poslovanja

Ker nevednost ne ščiti pred kaznijo, vse naše stranke sprotno obveščamo o novi sprejeti zakonodaji, katera se jo tiče posamezno oziroma v okviru njenega delovanja. V zakonih in predpisih se velikokrat uporablja strokoven in marsikomu že nerazumen jezik, zato Vam le-te razlagamo na čim bolj domač in razumen način.