V smislu družinske tradicije smo na trgu prisotni vse od leta 1970. Kot druga generacija pa vse od leta 2000, kar je trden temelj za uveljavljenost in bogate izkušnje. Te si še danes nenehno pridobivamo ob vodenju računovodstva okoli 80 samostojnim podjetnikom in gospodarskim družbam, ter reševanju zahtevnejših davčnih, poslovnih in finančnih vprašanj.

Ponujamo celovito in vrhunsko rešitev na področju računovodstva, davkov in financ. Naš poslovni koncept temelji na poštenosti, zaupanju, profesionalnosti in kvaliteti. Stranke so nas izbrale, ker se zanašajo na konkretne in hitre odgovore.

Večina naših strank prihaja iz Ljubljane in njene okolice ter Dolenjske, kjer je tudi naš sedež poslovanja. Pri delu uporabljamo vrhunsko informacijsko tehnologijo, že nekaj let pa se nahajamo v prenovljenih in prostornih pisarnah, kjer se lahko stranke tudi kadarkoli oglasijo.

Relativna majhnost našega podjetja nam omogoča bolj oseben pristop in boljšo skrb za stranke, visoko fleksibilnost in sodoben ter prilagojen način poslovanja oziroma sodelovanja s strankami.

Kombinacija našega strokovnega kadra, izkušenj in delovne energije nam omogoča, da vsaka stranka prejme osebno in strokovno pozornost. S tem gradimo visoko zaupanje, visoki standardi rešitev in specializiran kader nas diferencira od drugih podjetij, zato vsaka stranka dobi ne le to kar išče, temveč veliko več.

Poslovno sodelujemo z isto usmerjenimi in kompetentnimi računovodskimi hišami, predvsem pa z računovodsko hišo Unija in Inštitutom za računovodstvo, kjer si kontinuirano izpopolnjujemo naše znanje.

Smo član Zbornice računovodskih servisov (ZRS), dejavnost opravljamo v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev in smo vpisani v Katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije.

Pri delu uporabljamo vrhunske programske rešitve podjetja SAOP z aplikacijami iCenter in miniMAX.

Z Vami smo:

a04_2416

Borut Žaren, dipl. ekonomist

Direktor

 
a04_2800

Bojan Žaren, mag. ekonomskih ved

Računovodja

Kompetence:

– Računovodski strokovnjak IR

 
mateja

Mateja Žaren, dipl. ekonomist

Tajništvo

 
 
katja

Katja Salihović, dipl. ekonomist

Računovodja

Kompetence:

– Strokovni vodja računovodskega servisa ZRS